Få 3 tilbud på billig gartner gratis

Vær din egen gartner i din egen have

Stier i Haven

Gartner: Hvad har du lyst til at træde på? Græs, mursten, træflis, grus eller bare jord? De fleste mennesker sætter deres rammer på græsplænen og lader græsset være på stierne. Det er med til at give et naturligt udseende. Lige en advarsel – fjern alt græsset under kassen, inden du begynder, da sygdomme trives i det døde græs og fortsætter op i dine afgrøder. Hvis dine stier skal være den bare jord, skal du bruge et skuffejern eller et andet langskaftet redskab, der er velegnet til at fjerne ukrudt.

Få 3 tilbud

Stier med belægning

Vil du ikke have græsstier i haven, må du lægge noget på dem. Alt ukrudt eller græs fjernes, og i stedet for at bruge kemikalier kan du lægge en ukrudtsdug for at forhindre ukrudtet i at komme igen. Der er mange typer at vælge imellem. De fås i ruller af forskellig bredde, og de er vældig gode. Brug ikke almindeligt sort plastic, det kan ikke lede væden væk og bliver glat. Læg et lag på mindst 2,5-5 cm løst materiale over ukrudtsdugen. Du kan bruge grus, som findes i mange forskellige farver og størrelser, eller du kan bruge barkstrimler eller træflis.

Jeg har set folk bruge strå, hø eller endda visne blade. Disse materialer går i stykker og bliver til kompost, efterhånden som du går på dem, og de kan senere lægges i kompostbunken. Du kan også bygge stier af mursten, fliser, træplanker eller brosten. Igen skal du fjerne alt ukrudt og lægge en ukrudtsdug først. Du kan forme interessante mønstre med mursten og fliser. Læg dem tæt, så overfladen bliver jævn og ikke forskubber sig.

Få 3 gartner tilbud med stor rabat

Udpeg et af gartnertilbuddene og få ca 18 % i fortræffelig rabat på din gartneropgave. Indhent nemt den bedste pris på en gartner opgave i dag – tillige med overordentlig godt nedslag i Hjørring. Vore tilknyttede håndværkere skaber glade kunder og nøgleordene er bl.a håndværket, grundig rådgivning og super gartnerservice. 1. klasses anlægsgartnere kan besvare alle dine eventuelle spørgsmål eksempelvis:

  • Vil naboens nyplantede birketræ påvirke et staudebed?
  • Er det uansvarligt at bruge jernbanesveller i haven?
  • Hvordan etablerer man et “usynligt” hegn, som kan holde børn inde?

Indsend din gartner opgave på 4-5 min.

Oplys om sagen i Valby i detaljer så gartnerfirmaerne i en fart kan bestemme sig for, om de har overskuddet til at udfærdige eventyrlige tilbud på din gartneropgave. Send gartnerskemaet på kort tid og få 3 superbillige tilbud fra ansvarsbevidste anlægsgartnere i Valby.

Ellen Skjolding, Valby: Vi fik nemt tre rare overslag og Søderbergs Multiservice blev ansat til at ordne opgaven “forbedring af have” i Himmerland. Super fin hjælp til at finde det perfekte tilbud. Det er lidt kringlet at arbejde i haven selv – bestil i stedet tre aktuelle tilbud. Vi sender dig let den bedste pris på din gartneropgave her på Billig-gartner.dk – oven i købet med særdeles godt nedslag.

Opret kontraster

Den smukke og stilfulde have er pæn, men livlig. Og for at opnå dette skal du finde de rigtige kontraster. Alternative planter med strenge geometriske former med mere løs og frit voksende. Sørg for, at du ikke kun kan lide, hvordan haven ser ud, men også vil føle dig komfortabel der. Husk også på farvekontrasterne. Hvidt og grønt er klassikere, men du skal tilføje nogle accenter og til at matche dem godt sammen med alle de andre.