Tilbud gulvafslibning

Tilbud på gulvafslibning i Hellerup – spar 30%

Den rigtige profil til opgaven

Forramme-træ blev oprindelig brugt til forrammer på køkkenskabe og kan eksempelvis anvendes til bygning af skabe. Forramme-træ er høvlet og fremstilles i fyr, eg, teak, mahogni og ramin. Fås i mange dimensioner fra 9×33 mm op til 33×43 mm.

Glaslister benyttes til fastgøring af glas i vinduesrammernes false. vandrette bundglaslister til udendørs brug skal være forsynet med en rille – en såkaldt drypnæse – på undersiden. Listerne fremstilles i fyr, eg, teak, ramin og mahogni.

Halvstaf-lister er halvrunde og bruges som pyntelister og til afrunding af pladekanter. De fås i fyr i dimensionerne 7×16 mm og 10×22 mm.

Få 3 gratis tilbud på billig gulvafslibning i Hellerup

Hjørnelister anvendes til at skjule eller beskytte udadgående hjørnesamlinger ved gulvafslibning. Listerne, hvis yderste kanter er let afrundet, fås i fyr, eg, teak, ramin og mahogni. De føres i dimensionerne 25 x 25 mm og 35 x 35 mm.

Hobbylister er høvlede og kvadratiske. De mindste dimensioner fra 1 x 1 mm op til 10 x 10 mm bruges til modelarbejde, hvorimod de sværere dimensioner fra 12 x 12 mm til 43 x 43 mm anvendes til f.eks. kantsamling af tynde plader. Hobbylister fås i fyr og ramin.

Sådan får du 3 gratis tilbud i Hellerup

Opret din Hellerup gulvafslibingsopgave i løbet af få minutter og send den ind til gulvafslibningsguide.dk. I løbet af 2-3 dage modtager du 3 kvalitetssikrede tilbud fra gulvsliberfirmaer fra fx Hellerup (hvis det nu er der, du bor). Disse tilbud kan du frit vælge imellem – så let er det!

Hulkel-lister bruges til at inddække indadgående kanter for at få pæne overgange og lette rengøringen. De fremstilles af fyr og føres i dimensionerne 12 x 12 mm, 21 x 21 mm og 27 x 27 mm.

Kantlister benyttes til at lime på kanten af bordplader og hylder. Listerne er kun høvlede på de brede sider. De savskårne kanter høvles først ned efter monteringen. Kantlister kan være af fyr, eg, teak, mahogni og ramin. De fås i dimensioner fra 3 x 16 mm til 8 x 28 mm.

Kvartstaf-lister bruges til afdækning af hjørnefuger mellem to flader og som pyntelister i bl.a. rammer. De fremstilles af fyr i dimensioner fra 7 x 7 mm op til 21 x 21 mm.

Rundstokke kan bruges til mange formål, f.eks. knager, bøjlestænger og balustre (tremmer) i gelændere. De tyndeste rundstokke af ramin med diametre fra 2 mm til 12 mm forhandles af hobby-forretninger. I trælasthandler og byggemarkeder fås dimensionerne 5-56 mm i træsorterne fyr, eg, mahogni, ramin og teak.

Skillelister bruges til at dække samlinger mellem plader eller til inddeling af større flader i mindre felter. De fremstilles overvejende af fyr i dimensioner fra 3 x 13 mm op til 5 x 33 mm.

Spar 25-30% på professionel gulvafslibning

Ved at benytte den gratis tjeneste på Gulvafslibningsguide.dk kan du nemt spare 25-30 procent på regningen i for hold til, hvis du selv skulle ud og indhente tilbud fra tilfældige gulvafslibning firmaer. Få for eksempel tilbud fra gulvslibere i Hellerup her.

Skurelister har en skrå forside og anvendes bl.a. som afslutning og inddækning mellem køkkenbord og væg. Listerne kan være af fyr, eg, teak, mahogni og ramin og i dimensioner fra 10 x 13 mm til 15 x 43 mm.

Skyggelister sættes op langs kanterne mellem et træloft og f.eks. pudsede vægge, hvor skyggen fra listens profil skjuler alle ujævnheder. Skyggelister fås i mange forskellige profiler og dimensioner.

Sokkellister er rektangulære med en afrundet kant. De bruges som inddækning ved gulvafslibning og fodpaneler. Listerne fremstilles i fyr, eg, teak, mahogni og ramin i dimensionerne 5 x 43 mm, 9×43 mm og 9×56 mm.

Trekant-lister kaldes også fejelister efter deres anvendelse som inddækning ved dørtrin, så man nemt kan feje. De laves i fyr, eg, teak og ramin samt i dimensioner fra 10 x 13 mm til 22 x 35 mm.

Væglister har stort set samme anvendelse som skillelister, men har til forskel fra dem to afrundede kanter. Væglister fremstilles hovedsagelig af fyr og fås i dimensioner fra 5 x 16 mm til 9 x 56 mm.

Lister til mange gulvafslibning formål

Lister fås i forskellige træsorter, mål og profiler. Tilsammen løber udvalget op i hundreder af varianter. Mange lister fremstilles af ramin. Det er en asiatisk, billig træsort, som har en lys gullig farve. Den udmærker sig hverken ved høj styrke eller markant åretegning, men er udmærket til mange formål. Selvfølgelig kan en trælasthandler ikke føre hele sortimentet af lister, men ønsker man en type, som ikke er på lager, kan den som regel bestilles hjem efter katalog. Da udvalget af lister varierer alt efter fabrikat, er det svært at opgive entydige standard-dimensioner. Et godt råd er derfor, at man ved reparationer og gulvafslibning tager et stykke af den gamle liste med eller måler nøjagtig ud hjemmefra, hvor meget den nye liste må fylde i bredden og højden, inden man gør sit indkøb i byggemarkedet eller tømmerhandlen. Ligeledes skal man selvfølgelig beregne, hvor mange meter liste, der skal bruges, og i hvilke længder, for ikke at få for mange samlinger.

Få 3 gratis tilbud på billig gulvafslibning i Hellerup


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *