Spar op til 30% på flyttefirma

3 flyttetilbud fra flyttefirma

Bestil 2-3 kontante tilbud på et flyttefirma i din kommune, der meget gerne vil flytte for dig. Flyttemændene konkurrerer ikke kun på pris men ligeledes på, om firmaerne har mulighed for at flytte lige den dag som passer dig, om du kan leje flyttekasser osv..

Indrøm det gerne – at flytte tunge møbler og andre tunge ejendele er anstrængende – det tager tid og det kan endda være farligt. Du kan lædere rygsøjlen eller andre dele af kroppen, såfremt du selv forsøger at flytte tunge emner. Der er tilmed risiko for at du vælter ejendele så de går i tusind stykker. Løsningen er selvsagt at bestille et certificeret flyttefirma med flyttemænd, som er uddannede i at flytte tunge ejendele og i ikke at tabe ting. Derudover er de også, som følge af deres professionelle erfaring, væsentlig hurtigere end du er.

Ved en mindre flytning i Slagelse anvendes normalt 2 flyttemænd og en flyttebil. Ved større flytninger kan der anvendes både flere flyttemænd og flere flyttebiler. Vores tilknyttede firmaer har lastvogne til alle formål lige fra 5 til 90 kubikmeter.

Et professionelt flyttefirma

Når du skal flytte, kan du roligt overgive hele arbejdet til vores partnere. Du bestemmer helt selv, hvor meget arbejde de skal deltage med. Læn dig tilbage og lad flyttefirmaet klare hele arbejdet, så du kan flytte ind i dit nye bolig, opsat og klart.

Flyttemændene tæt på dig har alle været i flyttebranchen i en række år og har udført alle variationer af flytninger, fra få flyttekasser til tunge brandskabe. Selskabernes erfarne og samvittighedsfulde medarbejdere har grundig erfaring i at behandle skrøbelige og værdifulde effekter.

Du har noget meget uhåndterbart eller tungt, der skal flyttes for eksempel:

  • piano
  • køleskab
  • trampolin

Ingen problem – det ordner vi også. Du bestiller blot “den tunge afdeling”, der er specialister i i alle former for tung transport. En god plan og løbende dialog mellem kunden og flyttefirmaet er opskriften på en god flytning. Her indgår vores net af grundige flyttefirmaer i i din kommune som et team, som samarbejder og sætter en ære i at gøre et effektivt job. Normalt foreslås et flyttefirma møde, hvor kunden modtager information om de forskellige muligheder for at klare din flytteopgave smartest. Herefter sendes der et bindende billigt tilbud så du som kunde ved præcis, hvor meget flytningen vil ende på.

Der er også useriøse flyttefirmaer

Husk at det ind imellem ikke er en god idé at acceptere det billigste tilbud. Husk også at checke flyttefirmaernes referencer og undersøg også gerne, at virksomheden ikke er helt friskt men har nogle år på bagen og som følge deraf har meget erfaring med at flytte. Der er adskillige useriøse virksomheder i flyttefaget da alle i princippet kan kalde sig flyttefirma og tilbyde flytning i en skæv Iveco Daily. Vores godkendte firmaer flytter naturligvis ikke alene nær dig men til og fra hele kongeriget. Adskillige flyttefirmaer udfører også flytning ud over Danmark f.eks. Sverige, England eller Thailand.

Bestil gratis 2-3 konkrete flyttetilbud fra flyttefirma på en flytning. Udfyld skemaet på bare 6 min. allerede i dag! Det er gratis, let og hurtigt at få op til tre skræddersyede flyttetilbud fra kvalitetssikrede flytteforretninger i Holbæk. Samtidig kan du let spare 35 procent. Husk at du også kan få 3 tilbud på maling eller gulvafslibning.

Skriv et svar