Få 3 tilbud på en flyttemand

3 tilbud på billig flyttemand

Få gratis op til tre eftertragtede flyttetilbud på en billig og potentiel flyttemand i Viborg og omegn. Ved en forestående flytning, er der normalt en stribe spørgsmål, der presser sig på. Hvilken flytteforretning har det bedste renomme og hvilken flyttemand har det dårligste? Er det muligt at finde en certificeret flyttemand nær dig til en fornuftig pris? Hvad adskiller de relevante flyttefirmaer? Hvilke selskaber leverer netop den assistance jeg leder efter? Hvad koster en flytning? Dette er eks. på spørgsmål der skal besvares, inden du skal flytte.

Sådan finder du en billig flyttemand

Det kan være træls at skulle planlægge en flytning alene. Websitet Billig-flyttemand.dk er en gratis internet løsning, der sammen med firmaet Servicebyen A/S har gennemgået de fleste flyttemænd i hele landet med fokus på en stribe kriterier som f.ex. troværdighed, kvalitet og garantiordning.

Alle disse flyttevirksomheder får muligheden for at byde på din flytning og de 3 flyttemænd i fx Randers, der er hurtigst, modtager dit telefonnummer og efterfølgende give et tilbud eller komme med nogle spørgsmål forinden bindende tilbud leveres.

Har du brug for opmagasinering af dine ting i et stykke tid så har mange flyttefirmaer denne service. Dit indbo bliver stillet på et lagerhotel i tempererede, tørre rum med vagt og alle genstande er forsikret. Hvis du har besluttet at pakke selv, bør du vide, at den aktive forsikring kun omfatter eksterne skader.

Brug en flyttemand og pas på din ryg

Flyttefirmaerne bør sammenlignes ikke kun på prisen men desuden på, om de har tid til at komme præcis den dag der passer i dit tidsskema, om du kan låne flyttekasser og så videre. Indrøm det bare – at flytte tunge møbler og andre uhåndterbare genstande er besværligt – det tager timer og det kan faktisk være forbundet med risiko. Du kan lædere rygsøjlen eller andre parter af kroppen, når du selv starter på at flytte tunge ejendele. Der er tilmed fare for at du taber ejendele så de går i tusind stykker. Løsningen er at hyre en autoriseret flyttemand, som er trænet i at behandle tunge ting og i at undgå at tabe ting. Oveni er han også, på grund af sin store erfaring, meget mere kompetent end dig.

Ved en lille flytteopgave benyttes almindeligvis to mænd og en lastvogn. I tilfælde af større flytninger kan der indsættes både flere flyttemænd og flere og større flyttebiler. Vores godkendte samarbejdspartnere har lastvogne i alle størrelser lige fra 2 til 97 kubikmeter. Brug et professionelt flyttefirma til din næste flytning – du vil ikke fortryde den!

Skriv et svar