Billig rengøring Få 3 gratis tilbud

Billig rengøring – Få 3 gratis tilbud i Vejle og omegn

Få 3 tilbud på rengøring i Vejle – gratis og uforpligtende

Har du brug for hjælp til rengøring. På hjemmesiden Billig-rengoering.dk kan du hurtigt og uforpligtende få 2-3 100% fordelagtige tilbud fra rengøringsfirmaer i fx Vejle, som gerne vil klare din rengøringsopgave. De rengøringsfirmaer vi tilbyder, arbejder med stor glæde fordi de vil det – ikke fordi de er nødt til det.

En masse rengøringsvirksomheder i det ganske land står parat til at byde på din rengøringsopgave! Du får maks tre tilbud så du undgår at blive kontaktet af 36 sultne rengøringsvirksomheder. Med maksimalt 3 tilbud taber du ikke overblikket. Få 3 gratis tilbud i Vejle her. Vores godkendte firmaer rengør ikke kun i private hjem men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Rengøring i Vejle - få 3 absolut gratis tilbud

Glas

De fleste drikkeglas, skåle og fade tåler både hand- og maskinopvask. Er der påbrændinger på ildfaste fade og skåle, skures de rene med en grøn skuresvamp, Påbrændinger kan i øvrigt opblødes ved, at fad eller skal lægges i en opvaskebalje med varmt vand og en 1 spsk, maskinopvaskemiddel eller brun sæbe et par timer, hvorefter der vaskes almindeligt op.

Gulve

Køkkengulvet skal være rent og behandles efter materiale og overfladebehandling.

Komfurer

Komfurkabinettet er som regel en emaljeret jernplade eller børstet stål, som afvaskes med vand tilsat  universal rengøringsmiddel. Der findes forskellige typer kogezoner, som rengøres således:

Glaskeramiske plader

Fastbrændte madrester fjernes med en glasskraber, der ofte følger med ved købet, og hele pladen vaskes af med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Sukkerholdigt spild skal fjernes med det samme, da sukker kan ætse små huller i pladen. Pladen vil blive nemmere at holde ren, hvis den jævnligt smøres ind med et specialmiddel, der er beregnet til det samme. Dannes der rande på glaspladen kan de gnides med et specialmiddel, evt. med en klud påført wienerkalk.

Induktionsplader

Består af en glaslignende plade der gør, at spild og overkog ikke sætter sig fast. Dette gør induktionspladen mere praktisk og holdbar end en glaskeramisk plade. lnduktionspladen kan vaskes af med vand tilsat universal rengøringsmiddel.

Massekogeplader

Fastbrændte madrester på plade og metalkant kan fjernes med en grøn skuresvamp. Emaljen mellem pladerne ridses af den grønne svamp, så her bruges en hvid skuresvamp og hele komfurpladen afvaskes med vand tilsat universal rengøringsmiddel.

Rengøring af gasblus

Er ristene blevet meget snavsede, kan de tages af og lægges i blød i vand tilsat brun sæbe. Brug 1 dl pr. 5 l vand. Efter nogle timers iblødsætning kan de renskures, Hvis der er fastbrændte madrester på gasbrænderen, fjernes de med en hvid skuresvamp, som også bruges til emaljen. Derefter afvaskning med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Ristene over kogeblussene til gryder og pander kan ofte tages af. Hvis de er af rustfast stål, kan de skures med en grøn skuresvamp og afvaskes med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Betjeningsknapper og sammenføjninger kan være svære at gøre rene, de tørres jævnligt af med en härdtopvredet klud. Kommer der for meget snavs i hjørner og sprækker kan man med lidt tålmodighed bruge en tandbørste til at løsne snavset.

Rengøring af skærebrætter

Et af de redskaber som kommer i nærkontakt med madvarerne. Her skal hygiejnen være i højsædet. Det anbefales, at have flere brætter, f.eks. flere farver, så man kan holde kød, fisk og grønsager adskilte.

Plastbrætter kan vaskes op i hånd eller maskine. Maskinopvask giver altid den højeste hygiejnekvalitet. Træbrætter bør vaskes op i den almindelige håndopvask, da den stærke base i maskinopvaskemidlet ødelægger træet på lang sigt. Ønsker man at vaske træ op i maskine af hygiejniske årsager, holder de ikke så længe. Holdbarheden kan dog, når træet synes udtørret, forlænges ved at gnide skærebrættet ind i madolie. I gamle dage skurede man altid træbrætter i brun sæbe, skyllede dem af og lod dem tørre og blege i solen, som også har en desinficerende effekt. Var brætterne meget fedtede, smurte man dem ind i en grød af pibeler og vand, som har den egenskab, at den suger fedtstoffet til sig.

Rengøring i Vejle - få 3 absolut gratis tilbud

Kommentarer

Ét svar til “Billig rengøring – Få 3 gratis tilbud i Vejle og omegn”

  1. […] er dog nu ændret. Ved ægteskabets ophør afgiver hver ægtefælle halvdelen af sin (netto) rengøring bodel til den anden ægtefælle; er begge solvente, vil boslodderne således være lige […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *