modtag 3 gratis catering tilbud

Billig catering – Bestil 3 tilbud – 100 % gratis

Vi arbejder tæt sammen med dig og dit budget for at hjælpe med at gøre din catering vision levende. Vores team er altid hjælpsomme og lydhøre og glæder sig over ændringer gennem planlægningsfasen og under arrangementet.

Vi garanterer, at dine deltagere vil hygge sig grundigt… og maden! Helt fra starten vil du og dine gæster være i gode hænder. Maden vil være lækker, smukt præsenteret og rettidig.

Hovedbegivenheden, 300 personers reception


Prisen er pr. Person. Bekræft antallet af gæster, når du accepterer. Fire kurser præsenteret smukt.
Anbefalinger til baggrundsmusik for at sætte stemningen for en god stemning.
Check-ins under hele arrangementet.

Vores løfte: God catering service, utrolig mad, altid pålidelig!

Vores erfarne team er professionelt, venligt og opmærksomt på detaljer. Vi samarbejder med de bedste catering leverandører af gæstfriheder for at sikre, at vi kan opfylde dine krav. Sammen tilstræber vi at få dig og dine gæster til at føle sig som VIP’er.

Vi kan arbejde inden for dit budget

Du er velkommen til at fortælle os, hvis nogle af dine krav ændres – som de gør. Vi er eksperterne i at tilbyde muligheder og kan hjælpe med at foretage justeringer for at imødekomme dit budgetbehov.

De finere detaljer og betalingsbetingelser

Den sidste dato for ændringer i gæstetællingen eller menuen er 5 dage før begivenhedens startdato.

Der kræves et depositum på 20% ved accept af dette tilbud. Depositummet refunderes fuldt ud, hvis der anmodes om aflysning senest 30 dage før begivenheden. Hvis begivenheden aflyses inden for 30 dage, refunderes depositumet ikke.

Den endelige betaling forfalder 7 dage før begivenheden. Vores tjenester er dækket af ansvarsforsikring i tilfælde af utilsigtet personskade eller materiel skade.

Find 3 tilbud på catering og mad-ud-af-huset

På Nemme-opskrifter.dk kan man ende med en knaldgod besparelse (lige ved 58 pct) på en perfekt løsning på din cateringopgave. Bruger du vor fuldkommen gratis catering hjælp, kan du få mindst 58 % i kontant rabat på cateringregningen. Catering konsulenten Lærke Uldahl rekommanderer, at man sørger for at finde 3 cateringtilbud, når man har brug for priser på mad-ud-af-huset.

Sådan slipper du for at betale en himmelhøj pris for mad-ud-af-huset i nærheden af dig – Benyt i stedet vores prissammenligning. Sådan opsporer du usædvanlig hurtig certificerede cateringfirmaer via Nemme-opskrifter.dk, som er en innovativ rabattjeneste. De konkurrerende cateringfirmaer byder på din opgave, og så kan du siden frit vælge et tilbud.

Påbegynd dine festforberedelser allerede i dag – vi kan følge dig godt på vej med 2-3 aldeles gratis cateringtilbud. Udnyt denne total gratis tjeneste Nemme-opskrifter.dk nu og opnå en besparelse på mange penge. Indhent med det samme den stærkeste pris på din mad-ud-af-huset-opgave på ca 24 timer – oveni med ovenud god rabat.


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Billig catering – Bestil 3 tilbud – 100 % gratis”

  1. […] Billig catering – Bestil 3 tilbud – 100 % gratis […]

  2. […] med dit problem. Indsend caterformularen på ingen tid, så sender vi på kort tid 2-3 drøngode catering tilbud fra konkurrerende […]